dimarts, 23 de novembre del 2021

Victòria in extremis de l'AE Volei Manresa

El club manresà es retroba amb la victòria davant el cuer CV Sant Martí amb un 3-0 (28-26/27-25/25-19).

Amb una arrencada totalment desajustada, els locals varen començar perdent amb un parcial d'un sol punt a onze que augurava una tarda difícil per als de Bosch. El primer temps mort i l'encert en servei els durien primer a competir i després a igualar el marcador fins a posar-se amb dues pilotes de set que perdrien per a acabar vencent per diferència de dos punts al final.

El segon set partiria amb molt més ordre i contundència, però la desconnexió arribaria cap a la meitat del set on l'acumulació d'errors ofensius i la renovada eficiència visitant acabaria sol·licitant d'un temps mort i canvi de ritme.

La tercera màniga seria un tràmit pels locals que ara sí en ritme de competició els perdonarien més aviat poc, anul·lant als principals atacs dels barcelonins i permetent la rotació i canvi a la pista bagenca.