dimarts, 16 de novembre del 2021

L'AE Volei Manresa torna sense punts de Manacor

CV Manacor - AE Volei Manresa - 3 - 1 (25-22/25-18/11-25/25-22/0-0)

El passat dissabte 13 de novembre l'equip bagenc va fer el primer desplaçament de la temporada a Ses Illes per a enfrontar-se al CV Manacor.

Els locals, que imitant al seu primer equip a Superlliga, van segons a la classificació, varen sortir més desperts i preparats per al partit.

Uns primers compassos on els manresans no trobaven terra amb els seus remats, va facilitar que els manacorins -més ordenats- poguessin desenganxar-se ràpidament al marcador. No seria fins al final del primer set on el marcador s'igualaria per a acabar decantant-se pel bàndol local.

La segona màniga en seria una rèplica tant similar de sensacions que l'entrenador manresà va optar per un canvi tàctic per al tercer set que inclouria l'aparició de l'experimentat lliure Dídac Martínez i del jove canterà Albert Orive. Aquests dos canvis donarien aire fresc als visitants que per a sorpresa dels assistents s'imposaren amb un contundent 11-25.

El quart set s'obria com un ball de bastons on tots dos equips desplegarien les seves armes ofensives i defensives arriscant al màxim. Si bé al principi semblava que els de Manacor no podrien mantenir el control del partit i anirien al tie-break, una sèrie d'errades dels bagencs els permetria recuperar l'alè evitant que penalitzessin els seus errors i acabarien tancant el set i partit per només 3 punts.

CV Andorra - Senior Masculí B -  3-0 (25-13/25-10/25-21)

El sènior masculí cau davant l'Encamp andorrà. L'equip del Bages amb baixes sensibles sobretot en atac, va plantar poca lluita davant els del principat i veu com s'acosta perillosament a la cua amb una sola victòria