Qui som?

VOLEI MANRESA


Volei Manresa és el club de voleibol de la capital del Bages fundat l'any 1992. Aquest va ser inscrit a la Federació Catalana de Voleibol (FCVb) amb la finalitat de donar continuïtat a l'esport dins la ciutat i donar-lo a conèixer pel territori.

Amb el transcurs dels anys, el AEVM ha anat creixent gràcies a la participació continuada de persones de totes les edats que volien iniciar-se en la pràctica de vòlei. Això ha permès que en l'actualitat sigui el club de vòlei de la comarca que agrupa el nombre més gran de jugadors i jugadores inscrits, que practiquen aquest esport sigui en la modalitat que sigui (federat, lleure o platja).A part de la formació com a esportista intentem formar a la persona amb els valors de l'esport: Respecte els companys ,entrenadors i rivals, puntualitat,esforç, treball,constància, en l'organització estudis + esport, jugar en equip, hàbits saludables d'alimentació i higiene.

Modalitats:
El club consta de tres branques que es desenvolupen al llarg de l'any:

Vòlei federat: branca de club que agrupa els equips federats a la FCVb i que competeixen en lligues regulars, tant estatals com nacionals.


Actualment comptem amb 14 equips federats (2021-2022):

Aleví Femení 
Infantil Femení Blau (2ª divisió catalana)
Infantil Femení Blanc (Preferent)
Cadet Femení B (3ª divisió catalana
Cadet Femení A (3ª divisió catalana)
Juvenil Femení A (3ª divisió catalana)
Juvenil Femení B (Preferent)
Cadet Masculí (1ª divisió catalana)
Juvenil Masculí (1ª divisió catalana)
Senior Femení B (4a divisió catalana)
Sènior Femení (1a divisió catalana)
Sènior Masculí B (1ª divisió catalana)
Sènior Masculi A (1ª nacional Real Federación Española Voleibol)


Vòlei lleure: la segona branca del club que agrupa a jugadors i jugadores majors d'edat que practiquen l'esport en entrenaments setmanals sense estar federats ni competir en lligues regulars.


Vòlei platja: ultima i recent branca del club, que permet la pràctica i perfeccionament de la tècnica d'aquest esport durant tot l'any.

Campus d'estiu 2019:


Circuit Primavera Volei Platja 2019:
Torneig de la Plaça de Manresa 2020: