dimarts, 30 de novembre del 2021

El Sènior Femení de l'AE Manresa s'acosta a les posicions d'ascens

Partit clau el d'aquesta jornada que enfrontava el Volei Manresa contra el CV Llars Mundet, per les aspiracions de playoff de les del Bages. L'equip dirigit per Sergi Gonzàlez va sortir amb algunes novetats al seu 6 inicial per tal de donar descans a unes jugadores molt carregades per l'exigència de la competició.

El primer set se'l va endur l'equip del Mundet per 19-25, va ser un set molt igualat, marcat pel desencert final de les locals. En el segon set, però, ja es va començar a veure el que passaria al llarg del partit, la recepció del Manresa va començar a carburar, i d'això se'n van aprofitar les puntes amb gran encert rematador, 25-19 per les locals. El tercer set, tot i estar més ajustat va ser molt semblant al segon on les de Mundet anaven a remolc del joc del Volei Manresa, 25-22.

Finalment al quart set 25-15, les locals sumaven els tres punts, més còmodes que als sets anteriors, gràcies al bon treball coral de l'equip.

Victòria important per encarar aquesta segona volta del campionat.

Parcials 3-1 (19-25/25-18/25-22/25-15)