dijous, 25 de novembre del 2021

El Sènior Femení A cau contra les segones


Les noies de l'AE Volei Manresa es desplaçaven el passat diumenge a Barberà del Vallès per a disputar la vuitena jornada de la Primera Divisió Sènior Femenina Catalana.
Es medien contra les aleshores segones de la categoria: el CV Barberà A. "No només estan segones, estan demostrant un nivell de joc, ordre i concentració que pocs equips poden mantenir durant tantes jornades" reconeixia en Zanzey poc abans d'entrar al Municipal Elisa Badia.

El guió es compliria sota esperat, un intercanvi de cops i atacs de gran nivell mantindria a les grades locals dempeus. No seria fins als últims punts que, patint, les bagenques aconseguirien endur-se el primer set a la saca amb parcial de 24 a 26.

L'entrada al segon set es veuria clarament el replantejament defensiu de les vallesanes. Un canvi posicional que faria efectiva la premonició de l'entrenador del Manresa. Cada cop costaria més tancar els punts i els errors visitants no es veurien igualats per les locals que encadenarien els tres següents sets.

Parcials: 3-1 (24-26/25-20/25-18/25-16)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada