dilluns, 4 d’abril del 2022

Objectiu Salvació

L'AE Volei Manresa Sènior Femení A demostra, malgrat les baixes, que pot lluitar un any més per a la permanència.


Amb dues baixes sensibles al septet titular, l'equip bagenc visitava al Sant Esteve Sesrovires sota la clara directriu d'aprofitar al màxim el bon moment de joc que estan vivint. Tot i un primer set molt competit a favor de les manresanes, no seria fins a l'arrencada del segon on aconseguirien marcar les distàncies i tancar amb un diferencial proper als 10 punts; la creu vindria de nou des de la infermeria que anunciava que Marta Fonseca havia patit una lesió d'espatlla i hauria de ser traslladada en ambulància.

Al tercer set, tot i l'ensurt, cauria també pel bàndol manresà per 24-26.

"El resum és que tothom va estar molt dins del partit malgrat l'ensurt de la Marta, a qui desitgem una ràpida i bona recuperació; però sobretot que podem competir i tenim un ritme molt alt pel que podem aspirar a més" apuntava Gonzalez.


Els nois del B comencen el seu particular Col du Tourmalet.

Amb 5 punts de les últimes 14 jornades, els manresans varen caure per 1-3 contra un dels equips més propers geogràficament, La Torre de Claramunt. Amb un primer set extraordinàriament llarg, veurien recompensat l'esforç i guanyarien per 31-29.

A partir d'aquell moment, seria un combat al cao a veure qui podia encertar més amb menys errors; una competició a la que els nervis d'anar cuers els hi pesaria durament als Manresans. Si aconseguissin puntuar els 12 punts que els hi queden per jugar, podrien arribar a salvar la categoria; pel que animem a tothom a donar-los suport en les properes jornades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada