dilluns, 8 de novembre del 2021

Els marcadors no ho són tot al volei

 

Un punt dels nou disponibles confondria als amants de les estadístiques

El passat cap de setmana, l'AE Volei Manresa va disputar els tres encontres previstos sense inconvenients. Permetent així que els aficionats al volei poguessin començar a gaudir també d'aquest nou aforament complet; tant a l'Ateneu Les Bases, com a la resta de pavellons. Desafortunadament, les derrotes dels equips masculins a casa i del femení a casa del Rubí no permetrien fer la celebració rodona.

Els nois de Sergi Bosch obririen la tarda de dissabte amb una derrota lluitada tot i el 0-3 del recompte de sets final (pots llegir-ne la crònica aquí), quedant en una incòmoda mitja taula amb els caps de classificació allunyant-se lentament. És contra els quarts, el CV Manacor, que s'enfrontaran aquest dissabte vinent al pavelló Balear.

Jugarien a continuació el Sènior Masculí B contra els primers de la categoria autonòmica. Tot i la demostració de poder i potencial a la xarxa demostrat pels de Cubelles, els joves locals es varen mantenir a la caça i captura durant tot el primer set malgrat els errors. Un segon set més encertat els permetria arribar al final de la segona màniga fins al 24 iguals, forçant la diferència de dos punts per a acabar perdent per la mínima. El tercer set es veuria l'esgotament davant la veterania dels garrafencs, que entrenats per Germán López tancarien la victòria segellant així la seva imbatibilitat.

L'únic punt del cap de setmana, el sumaria l'equip femení

Entrenades ja per Sergi González "Zanzey" les manresanes visitaven la pista del seu rival i perseguidor directe el Volei Rubí. Amb un primer set marcat pels errors i la falta de precisió, les locals aconseguirien pujar el primer set al seu caseller particular amb un 25-22 a favor. Però les noies del Volei Manresa varen reivindicar perquè són un equip que ve de classificar per les fases en l'anterior campanya imposant-se la segona i tercera màniga per 21-25 i 20-25 respectivament. Liderats per la jove Melanie Soriano qui semblava haver trobat el ritme de joc i reduint l'error, mostrarien cada cop més cohesió en defensa i recepció aixecant pilotes complicades. Arribaven al quart set amb bones sensacions i lleugerament confiades, cosa que aprofitaria el local per a començar a imposar el seu ritme de joc. Aprofitant una bona sortida de set, jugarien amb la renda a favor impossibilitant que la revifada final es culminés en victòria. Apareixerien doncs al tie-break els dos equips amb dinàmiques similars pel que l'arrencada local tornaria a posar-les amb un marge suficient com per a poder-se endur la victòria.

La propera jornada tornaran al Vallès per a enfrontar-se a l'equip del CV Barberà A, que els segueix de ben a prop també a la classificació, per la qual cosa una victòria els podria apropar de nou a les places d'ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada